Om Os

OM OS

Om BrainMatch

I over 20 år har mange af de danske virksomheder benyttet sig af globale ressourcer til udvikling og drift af deres it-løsninger.

Netop nu er manglen på IT- og softwarefolk i Danmark en kæmpe udfordring. Lige nu mangler danske virksomheder flere end 4.000 IT-ingeniører. Derfor er det en rigtig god løsning at teame op med udenlandske udviklere.

Derfor har BrainMatch specialiseret sig at levere bemanding til dine IT-projekter med tryghed og sikkerhed. Sammen med vores professionelle samarbejdspartnere kan vi tilbyde din virksomhed stærke IT-kompetencer indenfor de mest anvendte teknologier på markedet.   

BrainMatch finder de rette udviklere med netop de it-kompetencer og skills som din virksomhed har brug for.

For at finde det optimale match mellem de medarbejdere der bliver tilknyttet til din virksomhed, gør vi en dyd ud af finde ind til DNAét i selve opgaven for at finde det optimale match af de medarbejdere og deres skills der skal tilknyttes til løsningen af den planlagte opgave.

 
Stig_Norsk_CEO

Stig Berg Norsk​​

CEO

Stig er medstifter af BrainMatch. Med udgangspunkt i BrainMatch forretningsværdier er det Stigs primære opgave er at sikre en god oplevelse mellem vores danske kunder og de internationale samarbejdspartnere. Har været leder af en lang række delegationsrejser til Østeuropa, Kina og Sydøstasien, og har dermed fået en god fornemmelse for at vejlede danske virksomheder på udenlandske markeder, hvor kultur og sprog bliver en vigtig del at forstå for at skabe et konstruktivt samarbejde. Stig er pt. tilknyttet et større Industri 4.0 projekt.

Dolan_Sund_COO

Dolan Sund​

COO

Dolan har flere års erfaring fra IT-branchen samt de kreative industrier som spil, musik, kunst mv. Desuden har han arbejdet på ledelsesniveau sammen med high tec virksomheder og iværksættere i Danmark og i udlandet. Han har deltaget i flere nationale og internationale udviklings programmer som projektleder og bestyrelsesmedlem.