Om Os

OM OS

Om BrainMatch

BrainMatch finder de rette udviklere med netop de it-kompetencer og skills som din virksomhed har brug for.

For at finde det optimale match mellem de medarbejdere der bliver tilknyttet til din virksomhed, gør vi en dyd ud af finde ind til DNAét i selve opgaven for at finde det optimale match af de medarbejdere og deres skills der skal tilknyttes til løsningen af den planlagte opgave.

 

Vi søger en praktikant til vores marketingafdeling til forårs eller efterårs semestret 2019. Du skal helst have en baggrund fra studier i International Markesføring, virksomheds kommunikation e.lign.

Send os gerne din ansøgning med dit CV til info@brainmatch.dk mrk. praktikant. 

Stig_Norsk_CEO

Stig Berg Norsk​​

CEO

Stig er medstifter af BrainMatch. Med udgangspunkt i BrainMatch forretningsværdier er det Stigs primære opgave er at sikre en god oplevelse mellem vores danske kunder og vores indiske samarbejdspartnere. Har været leder af en lang række delegationsrejser til Østeuropa, Kina og Sydøstasien, og har dermed fået en god fornemmelse for at vejlede danske virksomheder på udenlandske markeder, hvor kultur og sprog bliver en vigtig del at forstå for at skabe et konstruktivt samarbejde.

Dolan_Sund_COO

Dolan Sund​

COO

Dolan har flere års erfaring fra de kreative industrier som spil, musik, kunst mv. Desuden har han arbejdet på ledelsesniveau sammen med high tec virksomheder og iværksættere i Danmark og i udlandet. Han har deltaget i flere nationale og internationale udviklings programmer som projektleder og bestyrelsesmedlem. 

Brajesh_Lal_CTO

Brajesh Lal​

CTO

Brajesh har mange års erfaring inden for film, spil, kunst, kultur, gamification, Apps, databaser, softwareudvikling osv. Han har deltaget i mange interkulturelle projekter og har erfaring i at kommunikere på tværs af grænser og kulturer. Brajesh har været bosat i Danmark i flere år og flekser arbejdsplads mellem Indien og Danmark. Har stor erfaring med outsourcing til bl.a det Indiske marked.