Om Os

Om Os

Om BrainMatch

BrainMatch finder de rette udviklere med netop de it-kompetencer og skills som din virksomhed har brug for.

For at finde det optimale match mellem de medarbejdere der bliver tilknyttet til din virksomhed, gør vi en dyd ud af finde ind til DNAét i selve opgaven for at finde det optimale match af de medarbejdere og deres skills der skal tilknyttes til løsningen af den planlagte opgave. 

Vores Hold

Stig_Norsk_CEO

Stig B Norsk, Ceo. Er medstifter af BrainMatch. Med udgangspunkt i BrainMatch forretningsværdier er det Stigs primære opgave er at sikre en god oplevelse mellem vores danske kunder og vores indiske samarbejdspartnere. Stig har mange års erfaring med at arbejde med danske virksomheder, der har ambitioner om at arbejde globalt. Har været leder af en lang række delegationsrejser til Østeuropa, Kina og Sydøstasien, og har dermed fået en god fornemmelse for at vejlede danske virksomheder på udenlandske markeder, hvor kultur og sprog bliver en vigtig del at forstå for at skabe et konstruktivt samarbejde. Derudover har Stig i flere år arbejdet med finansiering og fundraising for danske offentlige og private virksomheder, der ofte kræver partnerskaber og samarbejde på tværs af landegrænserne.

Dolan_Sund_COO

Dolan Sund, COO har flere års erfaring fra de kreative industrier som spil, musik, kunst mv. Desuden har han arbejdet på ledelsesniveau sammen med high tec virksomheder og iværksættere i Danmark og i udlandet. Han har deltaget i flere nationale og internationale udviklings programmer som projektleder og bestyrelsesmedlem. 

Brajesh_Lal_CTO

Brajesh Lal, CTO har mange års erfaring inden for film, spil, kunst, kultur, gamification, Apps, databaser, softwareudvikling osv. Han har deltaget i mange interkulturelle projekter og har erfaring i at kommunikere på tværs af grænser og kulturer. Brajesh har været bosat i Danmark i flere år og flekser arbejdsplads mellem Indien og Danmark. Har stor erfaring med outsourcing til bl.a det Indiske marked.