Staffing

Staffing

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med staffing

Har din virksomhed svært ved at finde softwareudviklere i Danmark, så vil det måske være en god idé at source opgaven til eksterne specialister. Det kan der være mange fordele ved for din virksomhed. 

Ved at overlade udvalgte it opgaver til eksterne specialister, får du luft til at fokusere på din virksomheds kernekompetencer, og dermed bidrage positivt til, at:

  • Du kan forkorte virksomhedens leveringstider
  • Du kan optimere virksomhedens produktionsprocesser
  • Du kan øge kapaciteten i din virksomhed
  • Du får muligheden for at sælge mere, og dermed skabe vækst i din virksomhed​
  • Du kan få tilført ny viden og kompetencer i din virksomhed
  • Du kan få flere specialister ind i din virksomhed
Skræddersyede aftaler

Skræddersyede aftaler

Outsourcing behøver nødvendigvis ikke at være så kompliceret. BrainMatch kan hjælpe dig med nogle overskuelige, fleksible aftaler, der er skræddersyede med udgangspunkt i netop din virksomheds behov og økonomi.

BrainMatch har de rette kandidater til dig. BrainMatch har indgået aftaler med nogle af Indiens største og bedste IT huse. BrainMatch råder derfor over en stor pulje af højt kvalificerede sw-udviklere, der alle har flere års erfaring indenfor deres fagområde. Vores kandidater kan arbejde på et enkelt projekt eller på en længere tids kontrakt både on-site eller off-site. Vi kalder det for ”Staffing”. Du har også mulighed for at sende dine udviklere til Indien i en periode, såfremt det er den mest optimale model for din virksomhed.

Staffing Model -BrainMatch

Vi har en model der passer dine behov

Det afgørende er, at vi i fællesskab finder den staffing model, du føler dig mest tryg ved. Læs mere under ”Vores koncept”

Alle vore kandidater er nøje udvalgte og håndplukkede af os. De har stor erfaring med at arbejde med distance opgaver for internationale kunder og de er alle fast ansatte hos vore samarbejdspartnere i Indien.

Alle vore kandidater er certificerede, og har erfaring med og arbejder agilt og iterativt efter SCRUM, Kandal, Crystal, DSDM og XP værktøjerne og har  flere års erfaring  indenfor en bred vifte af teknologi og branche områder.